http://www.wereldpodium.nu/vrijdag-24-mei-food-talks-cafe-de-plaats/
FoFFest……hier ben ik uitgenodigd met De belegde boterham (zonder beleg) maar minstens zo gezond als een regulier broodje ‘met’
……24 mei Muzetuin Tilburg is verplaatst naar cafe De plaats Tilburg.
http://www.wereldpodium.nu/mei-2013-future-of-food-festival/

Datum: 25 mei 2013
Op het Future of Food Festival duik je in de wereld van ons dagelijks brood en lastige discussies over megastallen, etageteelt, crowd feeding, obesitas, stadslandbouw, oervoeding en havermoutpap met meelwormen.
Het Future of Food Festival is een initiatief van Tilburg Debatstad. Dat zijn het Wereldpodium en het Milieucafé samen met het Science Café, mEATing, ZLTO en bioboerderij ‘t Schop in Hilvarenbeek.
Vrijdag 24 mei: Food Talks, Café de Plaats
[Let op: omwille van het slechte weer verhuizen de Food Talks van de Muzentuin naar Café de Plaats]
In Café de Plaats (Tegenover McDonalds aan het Piusplein) voeren Karin Bruers, Godelieve Engbersen en Ralf Bodelier met 30 gasten smakelijke gesprekken.
Over Slow food, over Fat & Fine Foods, over Wasting Food en Food for the World.
Appetijtelijke muziek wordt geleverd door de Twee Motten: Tamas Schiffer op viool & Jacques Mees, zang, gitaar & harmonica.
16.00 tot 17.00. Talks over…
Slow Food. Marcel Horck: Beezz en Joost Reus: Meat your own
Fine Foods. Christine Roelofs: Delicatessen, Brigitte van Schooten: Theesommelier en Ralph Blakenburg: chefkok Auberge de Bonheur
Food Pigs. Derk Kuijper/stadse boeren app, Tineke Schuurmans & Esther Porcelijn: Meating & het Varkenshuis
Food Tech. Nynke van den Akker: de eerste reageerbuis-hamburger
17.00 tot 18.00. Talks over…
Socializing Food. Bart Pijnenburg: Zorgtuinderij, Allong Cheng: Resto van Harte
Slow Food. Coriene Timmermans / De Schaepsdyck, Marga Boutkan: Herborist
Food Styles. Fontys studenten: Fresh Games, Yvette van Kempen en Linda Hofman, Compagny Culaz: Eetbare bloemen
Food for the World. Marcel Schreurs: Aqua for All, Viresh Kishoendajal & Sherany Barron: Wereldvoedseldag
18.30 tot 19.30. Talks over…
Food Tech. Nynke van den Akker: de eerste reageerbuis-hamburger
Small food Walter Ansems / Kaasmakerij De Ruurhoeve, Christien Mathon: de Groene Boterham, Arjan de Vries: Tuintopia.
Food Paradox. Jan Vughts: Werelddelen
Food Art. Mette Groen: Notocia’s, Whitney Stout: Big Bunker Book
19.00 tot 20.00. Talks over…
Wasting Food. Cecile Cremer en Anke Dekkers: app Waste-less, Letty Brands: Obers Cre-eet, Kim Sauter ea: Food Guerilla
Fa(s)t Food. Ronald Veldhuizen: auteur Eet mij
Bio Food. Jan van de Broek: bioboerderij ’t Schop, Martijn Ballemans: Permacultuur en Marga van Zundert: wetenschapsjournalist
U kunt deze middag voedingsmiddelen ruilen die u waarschijnlijk niet gaat gebruiken. Dat kan bij de stand aan de deur van Proviandruil.nl.